Kashmir Concept iti readuce tenul la viata! Suntem ” salvatorii ” multor clienti in ceea ce priveste problemele cu acneea si tot ceea ce tine de ten .

Ne intereseaza istoricul tenului tau si ceea ce a produs problemele cu acesta . Reusim sa readucem sanatatea si luminozitatea tenului cu tehnici manuale cat si ajutati de aparatura de ultima ora.

Produsele pe care le folosim sunt aplicate in functie de tipul de ten , probleme si necesitati. Sunt cele mai bune produse de pe piata iar rezultatele se vad inca din primele sedinte.

                                                Tratamente @ Kashmir Concept

Tratamentul Kashmir 5 pasi ( extractie)  – este cel mai cautat tratament cosmetic de toti cei care nu au putut scapa de cosuri , puncte negre si inflamatii . Procedura se repeta ( la sfatul specialistului nostru ) minim la 2 saptamani si poate fii insotita si de procedura de MEZOTERAPIE VIRTUALA ( procedura non invaziva ) cu efecte imediate.

Mezoterapia viruala – urmareste estomparea ridurilor fine , diminuarea/eliminarea petelor , hidratarea intensiva si luminozitatea tenului . Toate aceste beneficii se observa inca dupa prima sedinta. ( durata 15-20 mn )

Mezoterapie virtuala utilizeaza doi curenti simultani, cu efecte complementare:

  • Curentul alternativ – creeaza un fenomen numit electroporatie care mareste porii epidermei de aproximativ 400 de ori, ceea ce ii confera un grad ridicat de permeabilitate, determinand o intensificare a fluxului sanguin tranzitoriu. Practic, permite deschiderea temporara a barierei fosfolipidice si formarea  unor canale de trecere, prin care substantele active din serumurile folosite vor ajunge la celulele tinta.
  • Curentul galvanic In functie de problema tratata, se foloseste un anumit cocktail care se aplica pe piele sau in aparat,  substantele fiind introduse in derm (stratul mijlociu al pielii) prin intermediul unui aplicator facial sau corporal. Este o metoda complet nedureroasa, tratamentul constand intr-un masaj placut care ofera si relaxare totala.Are rolul de a spori metabolismul celular.

Sfatul specialistului : Sedintele de mezoterapie, atat cele faciale cat si cele corporale se efectueaza la o distanta de 4-5 zile intre ele.          Un tratament exact va fi stabilit pentru fiecare caz in parte in functie de problema, varsta si evolutie.

Tratament Microdermabraziune cu diamant – este ideal pentru tenul care are nevoie o reimprospatare rapida – primul strat de piele moarta este indepartata cu ajutorul capetelor de diamant ( permanent sterilizate) fiind aspirate printr-un sistem de vacuum intr-un filtru special. Tenul ramane luminos si curat fara a avea nevoie de timp de recuperare. ( durata estimativa 1h )