MAKE-UP

Make-up-ul profesional este din ce in ce mai important, iar orice femeie ar trebui sa stie cum sa isi faca un machiaj cat mai bun pentru ea.Vei intra pe mainile unui specialist care te va invata sa iti pui in valoare frumusetea naturala.

tehnici de aplicare ce nu afecteaza genele naturale
peste 4000
cliente multumite
experienta in domeniu
de peste 4 ani
consiliere in materie de tehnici pentru fiecare clienta
IMG-20171008-WA0004

MAKE-UP DE SEARA

Machiajul de seară este potrivit oricărei femei care își dorește să strălucească, conturându-și astfel o atitudine plină de mister. Spre deosebire de machiajul de zi, machiajul de seară este mai intens, iar tonurile de culori accentuate pun în valoare trăsăturile feței, ținuta și personalitatea femeii. Cu ajutorul make-up artistilor noștri aveți ocazia de a fi îndrăznețe, de a experimenta și de a fi în lumina reflectoarelor. Vom realiza acest lucru în armonie cu fizionomia, culoarea ochilor și outfitul dumneavoastră.

250 LEI

IMG-20170924-WA0007

MAKE-UP PROFESIONAL DE ZI

Machiajul de zi este cartea de vizită a oricărei femei. Secretul unui look profi, plin de atitudine este dat de discreția și naturalețea acestuia, punând ușor accent pe unul dintre punctele forte ale chipului – buze, ochi, gene, sprâncene sau pomeți. Machiajul de zi are rolul de a te pune în valoare și de a-ți evidenția trăsăturile într-o notă naturală, pentru ca tu să fii plină de încredere pe tot parcursul zilei.

250 LEI

Programeaza-te acum!